”Când pnl-istul Sighiartău a declarat că stă la masă cu hoții, tocmai avusese o întâlnire cu Cîțu?” | Tudose a trecut în revistă ororile pandemiei!

Cererea DNA-ului de ridicare a imunității a lui Florin Cîțu și a foștilor miniștri, Vlad Voiculescu și Oana Mihăilă, readuce în prim plan toate frustrările acumulate de români în perioada pandemiei. De la declarații pe propria răspundere pentru părăsirea domiciliului, sau program fix de cumpărături, și până la persoane decedate, îngropate în pielea goală în saci negri, de către indivizi îmbrăcați în combinezoane albe, toate aceste trăiri au lăsat urme adânci în societatea românească.

Mihai Tudose, europarlamentar PSD, a reacţionat la anunţul DNA privind ancheta vaccinurilor de un miliard de euro. Fostul prim-ministru l-a taxat pe deputatul PNL Robert Sighiartău, întrebându-se retoric dacă, atunci când a declarat zilele trecute că stă la masă cu hoţii, tocmai avusese o întâlnire cu Cîţu.

”O întrebare… retorică. Atunci când pnl-istul Sighiartău a declarat (zilele trecute) că stă la masă cu hoții, tocmai avusese o întâlnire cu Cîțu? De aceea ne-au ținut băieții ăștia sub teroarea pandemiei? De aceea au închis piețele în aer liber, școli, biserici… și cam totul, dar au lăsat deschise păcănelele ‘că acolo aveau ei o treabă? De aceea n-am avut noi voie să ne bucurăm de sărbătoarea Paștelui, să nu ia oamenii lumină și să vadă ce făceau ei? Întâlnirea asta pe care a avut-o Sighiartău cu Cîțu, în urma căreia a constatat că stă la masă cu hoții a avut-o la sediul PNL? Sau prin oraș la o terasă, la o cafea, la un vaccin, la o măscuță, la o izoletă, la o liberalizare de piață a energiei?… Sau se întâlnise cu tovarășii de guvernare de atunci?”, a transmis vicepreședintele PSD, Mihai Tudose.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţă, joi seară, că senatorii liberali vor vota pentru ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu, în prezent senator. De altfel, Ciucă afirmă că a avut o discuţie cu Cîţu, care i-a spus că va demisiona din grupul senatorilor PNL, urmând a rămâne senator neafiliat din punct de vedere politic.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry