Caranica George: ”6 decembrie este ziua în care vom putea ieși din acest mare blocaj al sistemului actual bazat pe ”valorile” liberale şi pe supremaţia Guvernului Orban!”

”Pentru o societate justă din punct de vedere social, avem nevoie să reclădim încrederea între diferitele categorii sociale și între generații. Dreapta a semănat ura, folosind un discurs agresiv și populist, cu scopul de a câștiga puncte electorale. Dar pentru a prospera, noi, cei de stânga, știm că avem nevoie de un parteneriat la nivelul societății pentru direcțiile de viitor. Partidul Social Democrat a fost mereu promotorul unei atitudini responsabile și propune reclădirea coeziunii sociale prin gestiunea unor probleme acute care afectează în prezent România:

– Problema demografică

– Bătrânețea activă

– Diaspora și românii de pretutindeni

– Oportunități pentru tineri și locuri de muncă

– Echilibru între viața privată și viața profesională

Fiind un stat social, conform Constituției, România trebuie să asigure cetățeanului protecție socială, accesul la educație și sănătate protecția mediului și combaterea activă a oricăror forme de discriminare sau inegalități. Partidul Social Democrat a jucat un rol activ în definirea acestor obiective în legislația țării noastre și propune protejarea acestor drepturi sociale esențiale pentru România”, se arată într-un comunicat transmis de candidatul PSD la Camera Deputaților, George Marius Caranica.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry