Caravana “Patrioṭi în Europa” a ajuns la Brăila!

Alianța pentru Unirea Românilor a dat miercuri, 1 noiembrie, startul caravanei “Patrioți în Europa”. Această inițiativă este menită să aducă aducă mai aproape de români candidații AUR la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor, dar și programul cu care AUR va merge în legislativul european.

Caravana “Patrioți în Europa” și-a început drumul printr-un periplu prin piețele agroalimentare din capitală. Candidații AUR pentru Parlamentul European au subliniat în interacțiunea cu bucureștenii importanța sprijinirii producătorilor români și a economiei locale, cu un mesaj clar: “Cumpără de la români”.

„Pornim caravana “Patrioți în Europa” de aici din Piața Victoriei, din fața Guvernului, și mergem prin toate piețele agroalimentare din București cu mesajul “cumpără de la români”. Pornim de aici cu candidații AUR la europarlamentare, care o să meargă în următoarea lună prin toată țara, în toate județele. Pornim din Capitală și ajungem în toată țara. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat George Simion, Președintele AUR.

Candidații AUR la alegerile europarlamentare vor parcurge, în următoarele săptămâni, toate județele din România.

Astăzi, caravana a poposit în Brăila. Candidații au stat de vorbă cu brăilenii pentru a se asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry