Etapa a X-a din Liga Florilor MOL | Dunărea Brăila va întâlni pe teren propriu Gloria Bistrița

Pe data de 08.11.2023 este programată runda a X-a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. HC Dunărea Brăila va întâlni Gloria Bistrița, miercuri, începând cu ora 17:30, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune ProArena iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal în modulul livescore AICI.

Între anii 2021-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, trei dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 21.05.2023, la Bistrița. Partida s-a încheiat la scorul de 32 – 26 pentru Brăila, meci care a contat pentru Final Four-ul Cupei României Râureni.

Ne aflăm în perioada în care echipa joacă din trei în trei zile, urmează deplasări foarte lungi și obositoare. Fetele sunt concentrate, meciul cu Bistrița va fi greu însă avem șansa celui de-al optulea jucător care va fi alături de ele. Ne dorim ca sala să fie plină și să transmită fetelor energia de care au nevoie pentru a ne aduce încă o victorie și puncte în campionat

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Pe data de 10.11.2023 echipa Dunărea Brăila va efectua deplasarea la Dortmund, acolo unde va juca în turul 3 de calificări în Grupele European League. Meciul cu Borussia Dortmund se va juca în data de 12 Noiembrie 2023, începând cu ora 15:00.

Următorul meci în campionat pentru Dunărea se va disputa în deplasare, împotriva echipei SCM Râmnicu Vâlcea, pe data de 15 Noiembrie 2023. Partida se va juca începand cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry