Câți liberali mai trebuie demiși până când deputatul Alexandru Popa își va asuma răspunderea pentru huliganii pe care i-a trimis la școala de vară?

În presa națională au apărut noi imagini de la petrecerea tinerilor liberali în care aceștia scandau: ”Tineretul PSD, să le f*tem mamele!”. Pe lângă înregistrarea de săptămâna trecută, în care tinerii liberali adresau injurii PSD-iștilor, marți a mai apărut încă una în mediul public, în care sunt atacate și familiile social-democraților.

S-a lăsat cu demiteri după ce premierul Nicolae Ciucă i-a cerut președintelui TNL, Mara Mareș, să identifice tinerii responsabili pentru actele de huliganism, care au avut loc la școala politică de vară.

În timp ce președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, stă ascuns, secretarul general al TNL, Octavian Oprea, a fost demis din toate funcțiile publice și politice.

Astăzi au apărut în presa națională noi imagini de la petrecerea tinerilor liberali în care aceștia scandau: ”Tineretul PSD, să le f*tem mamele!”.

”Tineretul Național Liberal militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic, toleranță și incluziune, respectă libertatea de exprimare exercitată cu bun simț, iar astfel de incidente regretabile nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizației”, a declarat șefa tinerilor liberali, Mara Mareș.

Între timp, la PNL Brăila este liniște totală. Președintele liberalilor ”pe tot județul”, deputatul Alexandru Popa, cel care i-a ales pe acești tineri să-i reprezinte organizația la școala de vară, nu a arătat niciun semn de remușcare în fața brăilenilor și nici nu i-a tras la răspundere pe cei care au făcut de râs județul Brăila, în toată țara.

Pe măsură ce trece timpul, în lipsa unei reacții și ca urmare a demiterilor care se fac la nivel național, ar fi onorabil ca președintele PNL Brăila să-și asume responsabilitatea și să-și prezinte demisia, de la conducerea Organizației Județene a Partidului Național Liberal.

Până unde trebuie să meargă aceste acte de violență verbală ca să spunem că este suficient? Este prea mult! Gata!

Câte demiteri sunt suficiente pentru ca deputatul Popa să-și asume răspunderea și să ne prezinte el însuși demisia?

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry