Ce a fost în capul lui Boboc să-l aducă pe Petrache la Brăila? Candiatul PNL ne-a amintit de înfrângerea din 2016!

Pentru cei care nu își mai amintesc, sau chiar nu știu, Marian Petrache a fost șef al liberalilor brăileni, o scurtă perioadă, după ce Boboc a pierdut alegerile din 2016. Tot Petrache a fost cel care a decis cine candidează la alegerile parlamentare(vă dați seama cât de îndrăgit este de liberalii pe care i-a scos din joc!) și tot el a contribuit la numirea Antonetei Ioniță pe lista candidaților.

Ce o fi fost în capul lui Boboc să-l aducă în plină campanie electorală pe Petrache, înapoi la Brăila, în fața liberalilor și a presei? Planurile erau ca Petrache să-l ajute pe candidatul PNL în semnarea unui protocol cu IMM-urile, protocol care a picat, iar întâlnirea nu a mai avut loc.

Din păcate însă, pentru campania candidatului la președinția Consiliului Județean, Petrache a încercat să monopolizeze conversațiile în cadrul conferinței de presă, cu scopul de a-i descuraja pe jurnaliștii prezenți, care încercau să afle intențiile lui Cătălin Boboc față de o eventuală candidatură la alegerile parlamentare.

În timpul discuțiilor Petrache a subliniat că nu vede nimic rău într-o eventuală candidatură a lui Boboc la Parlamentare, chiar dacă ar pierde şefia CJ Brăila la Localele din 27 septembrie. Practic, ceea ce ne spun liberalii este că Boboc e no.1! Nu mai există în toată organizația altul ca el, fiind singurul care poate candida oricând, la orice funcție, indiferent de scorul electoral, de sondaje și opțiunile brăilenilor.

Discuțiile au degenerat iar jurnaliștii nu au fost lăsați să-și facă treaba, pentru care au fost chemați la conferință. O parte dintre ei au părăsit sala, chiar dacă președintele PNL și candidatul liberalilor au încercat să aplaneze situația creată de Petrache.

În campania din 2016, Boboc susținea că în urma sondajelor ar obține 40% din voturile brăilenilor. În final, Boboc a luat doar 18% și liberalii au crezut că s-a resemnat. Acum, încearcă din nou să vină în fața electoratului, de data aceasta nu cu un sondaj ci doar cu unele încurajări ale apropiaților care își doresc să-l vadă pe Boboc la șefia Consiliului Județean.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry