Chiriac, despre achizițiile lui Popa: ”Acest individ dubios, care se crede semizeu, cumpără la bucată diverse personaje!”

Deși au candidat și au fost aleși sub sigla Partidului Social Democrat, Costică Cojea și Ana Cornelia Măcrineanu, primarii din Chiscani și Viziru, au declarat public că vor candida pentru un nou mandat din partea Partidului Național Liberal, ignorând, din diferite motive, opțiunea electoratului.

Pe surse, președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, spune că aceștia ar fi fost cumpărați ”ca la tarabă” de președintele PNL Brăila, deputatul de la Cireșu, Alexandru Popa.

Electoratul poate să înțeleagă trecerea unui primar de la un partid la altul, atunci când comunitatea locală are un beneficiu de pe urma acestui troc politic. Mai exact, oamenii ar putea să treacă cu vederea traseismul politic, dacă primarul ar alege să meargă către un partid aflat la guvernare, fie ea și locală, pentru interese comunitare. În schimb, atunci când primarul părăsește partidul care l-a pus în funcție pentru beneficii strict personale, cu siguranță acesta va fi taxat la urne chiar de către cei care l-au ales.

Președintele Consiliului Județean a tranșat subiectul traseiștilor. Acesta spune că niciodată ușa PSD-ului nu se va mai deschide pentru astfel de personaje.

”Niciodată! Am declarat și rămân ferm convins că nu va mai veni înapoi niciun personaj care a plecat din PSD, din probleme personale sau dacă a fost cumpărat ca la tarabă, pentru că acest individ dubios, politician dubios din Brăila, care se crede zeu sau semizeu, cumpără la bucată, pe surse, diverse personaje. Eu cred că în PSD vor rămâne oameni cu caracter, cu cuvânt, care și-au dat girul și vor respecta votul fiecărei comunități”, a transmis președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry