Chiriac, despre candidatura lui Boboc: ”Nu e decent să exploatezi politic și să-ți faci imagine folosindu-te de COVID-19 și de necazul brăilenilor”

Președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac, a atras atenția asupra faptului că prefectul Cătălin Boboc, deși știa că va fi candidatul dreptei, a continuat să-și facă campanie din biroul ”apolitic” al instituției pe care o conduce.

Întrebat de jurnaliști dacă va candida la alegerile locale, Cătălin Boboc a spus că nu este interesat de nicio candidatură.

”Eu nu mint! Vă tot spun, de câteva luni, că “apoliticul” nostru prefect, marele șef al pandemiei, va fi candidatul PNL.

Acum înțelegeți de ce am tot zis că prefectul se folosește de pandemie? Nu e decent să exploatezi politic și să-ți faci imagine folosindu-te de COVID-19 și de necazul brăilenilor, dar cu cine să vorbim despre decență…

Să nu uit: parcă zicea extrem de categoric că nu va candida, că el se ocupa de pandemie și că nu are treabă cu politica!”, spune președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry