Chiriac: ”Toate proiectele la care se fotografiază sunt ale PSD! Noi ne mândrim cu ele, deși ei sunt cei care taie panglica și își fac poze!”

Al treilea pod ca mărime din Europa atrage politicieni de toate culorile care doresc să-și creeze amintiri cu Golden Gate-ul de România.

Brăilenii știu însă că este meritul unui singur om. Singurul politician care nu l-a promis, dar a avut grijă ca, în ultima sa zi la Palatul Victoria, podul peste Dunăre să devină moștenirea lăsată de premierul brăilean Mihai Tudose.

Președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac, a criticat partidele aflate astăzi la guvernare, care vin și se fotografiază pe șantierul podului peste Dunăre, deși, fiecare dintre ei au avut, la un moment dat, un premier în funcție, care nu a acordat niciun interes acestui proiect.

”Mi se pare rușinos și lipsit de bun simț să vină la Brăila tot felul de miniștri, președinți s.a.m.d. și să se pozeze cu podul brăilenilor, care până la urmă nu este atributul lor, ci este un proiect pe care l-a făcut Partidul Social Democrat.

Nu l-a făcut nici USR-ul, nici PNL-ul. Ei acum se pricep foarte bine la agricultură și vedem cu toții că sunt praf. Se pricep și la căi ferate, care tot praf sunt, și se pozează cu proiecte pe care PSD-ul le-a promovat. Nu au nici măcar un proiect viabil cu care să se mândrească! Au mai bine de un an, timp în care a fost și domnul Orban premier, de când sunt la guvernare și nu au nici măcar un proiect. Toate proiectele la care se fotografiază sunt proiecte ale Partidului Social Democrat! Noi ne mândrim cu ele, deși ei sunt cei care taie panglica și își fac poze”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Mai mult, președintele Consiliului Județean a atras atenția asupra faptului că USR și PNL nu se pot lăuda cu vreun proiect realizat în perioada lor de guvernare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry