Chiriac: “Trebuie sa facem si un bilant si sa ne gandim daca facem suficient pentru tanara generatie”

Chiriac: “Trebuie sa facem si un bilant si sa ne gandim daca facem suficient pentru tanara generatie”

 

 

Inca din 2004, in data de 2 mai sarbatorim Ziua Nationala a Tineretului. Proiectul legislativ a fost initiat de 15 deputati reprezentand toate formatiunile politice parlamentare.

In astfel de momente, autoritatile locale revin cu gandul catre tanara generatie, dar si cu vesnica intrebare “facem destul pentru ei”.

“Pe 2 mai cu totii sarbatorim tanara generatie prin Ziua Nationala a Tineretului. Tinerii au demonstrat intotdeauna ca au perspectiva, au potential, sunt ambitiosi si isi doresc o schimbare. Aici intervenim noi, cei care astazi, pe langa gandurile obisnuite in aceste momente de sarbatoare, trebuie sa facem si un bilant si sa ne gandim daca facem suficient pentru tanara generatie. Eu ii asigur pe tinerii din Braila ca le voi fi mereu aproape si ii voi sustine in toate proiectele lor. La multi ani tuturor tinerilor!”, a postat social-democratul Francisk Iulian Chiriac, pe pagina sa de Facebook.

Nu este un secret faptul ca Braila investeste in cresterea si formarea tinerilor, iar acestia pleaca din oras la studii, sau catre un loc de munca mai avantajos.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry