Consilierul Marian Căpățână, la emisiunea Deschide Lumea: De ce nu avem aeroport la Vădeni și ce partide l-au curtat pentru alegeri?

Invitat la emisiunea Deschide Lumea, difuzată de postul Realitatea Galați-Brăila, consilierul județean independent Marian Căpățână a vorbit despre candidatura sa la viitoarele alegeri locale.

Căpățână spune că a fost curtat de cele două mari formațiuni politice, PSD și PNL, însă s-a simțit dator de a refuza ambele oferte, ținând cont de ”olimpiada de ipocrizie”, care se desfășoară în prezent, la nivel național.

Ca independent răspunzi efectiv de ceea ce faci tu, altfel riști să te trezești cu o muscă pe căciulă, pe care nu o meriți, spune consilierul.

Marian Căpățână a ținut să clarifice zvonurile asupra candidaturilor sale, cu mențiunea că nu este interesat de alegerile parlamentare, însă nu exclude o colaborare cu alți candidați care sunt dispuși să-l ajute în susținerea proiectelor pe care le pregătește pentru următorul mandat.

F. Gheorghita & M. Capatana, invitati Deschide Lumea

Publicată de Deschide Lumea pe Miercuri, 27 mai 2020

Acum mă gândesc la alte proiecte. Dacă voi găsi o linie deschisă de dialog către un grup politic, care este dispus să facă eforturi pentru a atinge aceste proiecte, este posibil să batem palma și să implementăm acele proiecte”, a declarat consilierul, în cadrul emisiunii Deschide Lumea.

Au existat și nemulțumiri pe care Marian Căpățână le-a adresat în cadrul emisiunii. De la un banal copiator și până la construcția unui mic aeroport, la Vădeni, consilierul spune că s-a lovit dese ori de refuzul colegilor în a susține unele proiecte esențiale pentru brăileni.

Vă dau exemplu cu aeroportul. Când a trebuit pus pe lista de priorități a consiliului, m-am ridicat, am vorbit despre el, s-a supus la vot și nu a trecut. Motivul: este un proiect de anvergură, să mai aștepte puțin”, a spus consilierul independent Marian Căpățână.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry