Cristian Bușoi(PNL): ”Înainte să fie patrioți în Europa, ar trebui să fie patrioți în România”

Cristian Bușoi(PNL): ”Înainte să fie patrioți în Europa, ar trebui să fie patrioți în România”

 

 

Lozinca folosită de social-democrați în precampania electorală a stârnit reacții din partea liberalilor. Aflat în vizită, în Brăila, europarlamentarul PNL Cristian Bușoi le-a sugerat PSD-iștilor să fie întâi patrioți în România și apoi în Europa.

Înainte să fie patrioți în Europa, ar trebui să fie patrioți în România. Dacă ar fi cu adevărat patrioți, atunci ar face o cerere și un dosar cum trebuie, pentru pod. Dacă ar fi cu adevărat patrioți ar fi început construcția spitalelor regionale cu bani europeni, pentru că e criminal să ai la dispoziție bani europeni și să ai în continuare zeci de mii de români care mor, în fiecare an, în spitale vechi, cu circuite vechi, cu infecții intraspitalicești, nedotate, fără aparatură(…) Asta înseamnă să fii patriot.

Inclusiv în relația cu UE, ei nu sunt patrioți. Folosesc acest cuvânt în mod fariseic, dacă vreți, că tot ne aflăm în Postul Paștelui și într-un mod incorect. Evident, în mintea lor, făcând apel la rezonanța cu care românii se simt atrași de acest concept, de ideea de patriotism și încearcă să le câștige bunăvoința. Eu cred că românii nu se vor mai lăsa păcăliți. Asa cum arată astăzi sondajele, cu o scădere dramatică de la 45%, la 26-27%, cred că deja, românii nu le mai oferă niciun credit”, a declarat europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi.

 

 

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi a declarat vineri, la Brăila, că se aşteaptă ca PSD să boicoteze referendumul din 26 mai. Unul din motive ar fi faptul că electoratul, care își dorește acest referendum, va vota împotriva PSD-ului.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry