Dan Păun: ”Boboc trebuie să-și dea urgent demisia! Acum, cât încă o mai poate face onorabil!”

Președintele PPUSL, Dan Păun, consideră că anunțarea candidaturii prefectului, la fotoliul de președinte al Consiliului Județean, trebuia urmată obligatoriu de demisia acestuia din funcția pe care încă o are.

”Boboc trebuie să-și dea urgent demisia! Acum, cât încă o mai poate face onorabil! Am ajuns să ne simțim ca în „Ferma animalelor” a lui George Orwell. Orice altă persoană care se afla acum la conducerea prefecturii și își anunța public o candidatură politică era decimată în spațiul public, atât de adversarii politici cât și de mass-media. Eu vreau să cred că banii ”de campanie” încasați de marile trusturi media, sunt bani pentru pandemie și nu pentru a închide gura jurnaliștilor corecți, atunci când guvernul uită să respecte legea!”, a declarat președintele PPUSL, Dan Păun.

În ultima perioadă, tot mai multe formațiuni politice i-au cerut prefectului să-și dea demisia, odată cu anunțarea candidaturii sale. Cătălin Boboc însă nu se lasă convins, deși numirea lui a fost pur politică și nu a susținut un concurs pentru ocuparea postului de prefect.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry