Dănăilă:”Ce am făcut eu ca să merit diploma de excelență?”

Dănăilă:”Ce am făcut eu ca să merit diploma de excelență?”

 

 

Acordarea diplomelor de excelență de către Consiliul Județean Brăila, nu a fost primită cu succes de către toți consilierii. La PNL, chiar dacă nu doresc să recunoască, consilierii au păreri diferite față de meritul, sau aportul, pe care l-a adus fiecare, pentru a fi recompensat cu o astfel de diplomă.

Președintele PNL, Alexandru Dănăilă, a criticat acțiunea Consiliului Județean, declarând că nu vrea să să se asocieze cu astfel de evenimente, însă totodată liderul PNL a recunoscut că nu consideră că merită o astfel de diplomă.

Nu mă asociez cu evenimente de genul ăsta, mi se pare o mizerie. Dacă am excelat în ceva, am excelat în prostie. Cu ce am excelat eu, ca să îmi dea diplomă Consiliul Județean? Eu, Alexandru Dănăilă, vorbesc de mine(…) Ce am făcut eu, dacă eu nu am fost în stare să îl conving pe președintele Consiliului Județean să-mi încredințeze șansa de a prelua Secția de Cardiologie și Pediatrie de la Spitalul Județean”, a declarat președintele PNL.

 

 

Întrebat daca are aceeași părere si despre consilierii PNL care au participat la manifestare și și-au primit bucuroși diploma de excelență, președintele PNL a ”sucit-o ca la Brăila”, spunând că este normal ca liberalii să participe la manifestare din moment ce PNL are reprezentanți în Consiliu.

Declarațiile complete în video

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry