Danaila considera ca Braila o ducea mai bine pe vremea lui Stancu

Danaila considera ca Braila o ducea mai bine pe vremea lui Stancu

 

Presedintele PNL ii acuza pe sefii administratiei locale pentru lipsa investitorilor din Braila. Acesta considera ca in perioada in care consiliul era condus de Gheorghe Bunea Stancu, judetul nostru o ducea mai bine, in ciuda faptului ca principalul investitor, la acea ora, era chiar Consiliul Judetean.

“Macar Stancu, cand era presedinte al Consiliului Judetean venea si se lauda ‘Consiliul Judetean este cel mai mare investitor din judetul Braila’. O prostie din puntul meu de vedere. Trebuie sa vina privati, nu poate statul sa fie cel mai mare investitor. Dar, pana la urma, era un investitor. Astazi nici macar banii aia nu se mai investesc. Bine, el lua jumate din bani, ii baga in buzunar, era alta poveste. Este dovedit in instanta. Dar astazi nici macar banii aia nu se mai investesc, pentru ca nu mai sunt banii. Bugetul Consiliului Local Muncipal a scazut cu 10 milioane de euro. Inseamna 10% aproape din totalul bugetului. Cota de salarii a crescut. Cheltuiala depaseste 60% din totalul bugetului. Cu ce sa mai faca investitii ca nici macar intretinerea nu poate sa o faca”, a declarat presedintele PNL, Alexandru Danaila.

 

Pe premisa ‘rau cu dar, dar mai rau fara rau’, liberalul sustine ca actuala administratie nu reuseste nici macar sa intretina municipiul si judetul, la stadiul in care au fost preluate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry