In Braila, daca permisul de conducere considerati ca nu este obligatoriu, dosarul penal este!

In Braila, daca permisul de conducere considerati ca nu este obligatoriu, dosarul penal este!

 

Cel putin 3 cazuri au fost inregistrate, in doar o saptamana. Braileni inconstienti, de cele mai multe ori aflati sub influenta bauturilor alcoolice, se urca la volan fara permis. Si mai tulburator este faptul ca in 90% din cazuri, acestia sfarsesc prin a accidenta pietoni, alti soferi, sau prin a produce daune materiale importante.

Norocul a facut ca ieri, un politist de frontiera, aflat in afara orelor de lucru sa fie martorul unui astfel de incident. Acesta si-a semnalat colegii de la Politia Rutiera, iar barbatul care conducea beat si fara permis a fost prins.

In ziua 22 aprilie, la orele 11:00, un politist din cadrul Inspectoratului General al de Politiei de Frontiera – Baza de Reparatii Nave Braila, aflat in timpul liber, a observat faptul ca un conducator auto, care isi alimenta autoturismul intr-o statie peco din municipiu, emana halena alcoolica.

Acesta a sesizat dispeceratul Inspectoratul de Politie Judetean Braila cu privire la acest aspect.

Politistii din cadrul Biroului Rutier l-au identificat pe un barbat, in varsta de 43 de ani, din localitatea Baldovinesti si l-au testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica  de 1,27 mg/l.

Soferul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

In urma verificarilor s-a constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele sau fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si fara permis.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry