Dănăilă: ”Pesedizarea ca mentalitate și sistem de conducere a Primăriei si Consiliului Județean trebuie să înceteze!”

Comunicat de presă

”Astăzi, 24 august am luat act de deciziile Tribunalului Braila si Curții de Apel Galați in fata carora am fost obligați să ne apărăm dreptul democratic: acela de a participa la alegeri.

Presedintele PSD Braila a cerut vineri instantelor sa pronunte hotarari favorabile partidului pe care-l conduce.

PSD nu se poate dezice de apucăturile juriștilor comuniști care doar erau prezenți in sala de judecată și plecau cu soluțiile dictate din alte locuri!

Bine ca strădania lui Dragnea cu tot PSD-ul nu a reușit sa ingenuncheze justiția în România. Altfel, am fi avut la Brăila partid unic PSD- făuritor de suferință perpetuă pe holurile spitalelor, dar și de asfalt- pușculiță consistentă pentru PSD.

În instanța PSD a fost reprezentat de av. George Caranica, și el candidat la Consiliul Municipal Local Brăila. Președintele PSD Brăila l-a trimis in fața celor trei instanțe cu argumente care nu aveau nimic de-a face cu situația reclamată, ci doar pentru al pune pe avocat, candidat PSD, în situații penibile. Oameni tineri si cu mai multa școala sunt bataia de joc a acestor comuniști disparuți din viața publica a altor orașe ale Romaniei.

Gata! Pesedizarea ca mentalitate si sistem de conducere a Primăriei si Consiliului Județean trebuie sa înceteze. PNL e singura forța de opoziție reala la sistemul PSDist.

PNL vrea și poate sa schimbe mentalitați, sistem de promovare si abordare a administrației publice locale”, semnează Alexandru Dănăilă, președintele PNL Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry