Dedicație de la malul mării! Liderii PNL de mâine, cu plăcuța suedeză în gură! Ce spun PSD-iștii brăileni?

România educată –  asta au văzut românii la televizor după ce tinerii liberali au participat la Școala Politică de Vară. Manele, alcool, dedicații și înjurături la adresa Partidului Social Democrat.

”De la Brăila, se știe! Grupul nostru aici, Mocanu și toată lumea!”

Alături de președinții Organizației de Tineret a PNL Brăila, Romică Andone și Ovidiu Iosif, la petrecerea care s-a lăsat cu înjurături, a participat și președintele Organizației Oamenilor de Afaceri – Mihai Mocanu, adus de deputatul Alexandru Popa în PNL, înaintea Congresului PNL, cu promisiunea că ”va vota cu Orban”.

Mocanu a participat la diferite întâlniri, atât în Brăila cât și la București, cu miniștri sau oameni de afaceri. Mocanu a fost prezent inclusiv la întâlnirea cu ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, la Camera de Comerț din Brăila, reprezentând oamenii de afaceri liberali. Și tot el este cel căruia i se adresează lăutarul, care încerca, fără succes, să pună pe note muzicale înjurătura devenită celebră.

Conducerea Organizației de Tineret a Partidului Național Liberal Brăila nu și-a cerut nici până la această oră scuze pentru actele de huliganism de care au dat dovadă.

Social democrații brăileni spun că au privit cu tristețe imaginile care discreditează Brăila. Vicepreședintele Organizației Județene a PSD Brăila, Iulian Chiriac, a criticat felul în care tinerii liberali au ales să se manifeste și să aducă un prejudiciu de imagine Brăilei.

”Aceasta este România educată, văzută prin ochii PNL Brăila! Dacă ei consideră că astfel de sloganuri pot să apară public, pe posturi TV, ținând cont că suntem și într-o alianță… Așa se școlesc ei, într-o Românie educată, promovată de PNL. Îmi e greu să mă gândesc la viitorul politic al acestor oameni, care în curând vor ocupa niște funcții”, a declarat președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Reamintim că, tinerii liberali au scandat „Muie PSD, de la Brăila, se știe!!” în timpul unei petreceri organizate în cadrul Școlii de vară a TNL, de la Venus, conform mai multor înregistrări postate online.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry