Deputat Meiroșu, partidul te vrea înapoi!

Deputat Meiroșu, partidul te vrea înapoi!

 

 

După alegerile care au avut loc ieri la organizațiile PSD Brăila, vicepremierul Paul Stănescu a declarat că următorul pas, dacă Liviu Dragnea ar renunța la funcțiile pe care le deține, ar fi ca Partidul Social Democrat să-și aducă oamenii înapoi.

Obiectivul nostru principal este guvernarea. Asta înseamnă să menținem coaliția cu ALDE, asta înseamnă să ne aducem înapoi toți parlamentarii care au plecat, pentru că este riscul mult prea mare, cu ceea ce s-a întâmplat. Dacă rămânem în situația de astăzi există riscul ca și mai mulți parlamentari să plece la alte partide, sau să rămână independenți”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.

În luna mai a acestui an, deputatul PSD Emilia Meiroșu a anunțat în plenul Camerei Deputaților că pleacă din Partidul Social Democrat, urmând să se înscrie în partidul condus de Victor Ponta.

Așa cum știm, și la Brăila, un deputat a ales libertatea și eu sper ca după CEx-ul de mâine, doamna deputat să revină în Partidul Social Democrat, pentru că noi ne dorim să vină toți care au plecat. Nu chiar toți, dar majoritatea!”, a adăugat Paul Stănescu.

În ciuda faptului că filalele PSD de la Iaşi, Botoşani, Neamţ, Suceava, Bacău, Galaţi, Dolj, Gorj, Braşov, Satu Mare, Arad, Alba, Bihor, Teleorman sau Mureş i-ar fi garantat deja susţinere lui Liviu Dragnea, peste 50 de parlamentari PSD ar putea să nu mai susţină guvernarea dacă Dragnea nu va fi înlăturat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry