Președintele PSD Brăila: ”Podul se face, finanțarea este asigurată din ITI Delta!”

Președintele PSD Brăila: ”Podul se face, finanțarea este asigurată din ITI Delta!”

 

 

Reales în funcția de președinte, al Partidului Social Democrat Brăila, deputatul Mihai Tudose a asigurat brăilenii de continuitatea proiectului care privește podul peste Dunăre.

Doamna comisar a atras atenția să nu ieșim din termen. Mai mult, cei care s-au angajat la construție, având tipul de contract ‘proiectare și execuție’, au avut la dispoziție un an pentru proiectare și trei ani pentru execuție. Domniile lor trebuiau ca până în februarie 2019 să termie proiectul, înțeleg că l-au terminat la sfârșitul lunii septembrie, anul acesta. În paralel, la picioarele podului au început o mulțime de alte activități de descărcare arheologica, aprobări și autorizații, lucruri care sunt în curs. Deci podul se va face. Evident că nu toată lumea este fericită, adversarii politici sau alții care aveau interese”, a declarat președintele PSD Brăila, Mihai Tudose.

Întrebat dacă sunt bani pentru pod, fostul premier a răspuns: ”Finanțarea este aigurată din ITI Delta, din acei 1,2 miliadre de la Deltă. Podul este considerat ca fiind infrastructură de legătură între restul țării și Delta Dunării”.

Mihai Tudose a întârit cele spuse prin faptul că proiectul va fi gata cu o jumătate de an înainte şi va fi depus spre validare la Ministerul Transporturilor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry