Deputatul Nicu Niță, propus în funcția de Secretar al Comisiei pentru Agricultură: ”Sunt extrem de onorat de încrederea acordată și vreau să mulțumesc conducerii PSD!”

Grupul parlamentarilor PSD l-a nominalizat pe deputatul social-democrat de Brăila, Nicu Niță, pentru a ocupa funcția de secretar al Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice din Camera Deputaților.

Nicu Niță este deputat din 2016 și în prezent se află la cel de-al doilea mandat în Parlamentul României. Până la momentul actual, deputatul este fruntaș la propuneri legislative inițiate, în rândul parlamentarilor brăileni.

”Am fost propus de către Grupul Parlamentar PSD pentru a ocupa funcția de Secretar al Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice din Camera Deputaților!

Sunt extrem de onorat de încrederea acordată și vreau să mulțumesc conducerii PSD și colegilor parlamentari pentru confirmarea în această funcție.

Cea mai importantă prioritate a mea în calitate de secretar al Comisie pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice din Camera Deputaților este să continui ceea ce mi-am asumat de la începutul primului mandat de deputat: să apăr și să reprezint interesele cetățenilor și în mod special ale fermierilor români care reprezintă una din prioritățile mele.

Sunt convins că împreună cu colegii parlamentari din comisia de Agricultură si cu ministrul PSD al Agriculturii Adrian Cheșnoiu vom reuși prin colaborare și dialog alături de fermieri să oferim cele mai bune soluții legislative și executive pentru dezvoltarea domeniului agricol.

Ca membru și începând de astăzi și secretar al Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară şi Servicii Specifice am fost și rămân alături de fermierii români, pentru că rolul nostru, în Legislativ, este să le ușurăm munca și să îi ajutăm să își dezvolte proiectele”, a declarat deputatul PSD, Nicu Niță.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry