Despre candidatură dar și despre iluziile liderului PSD, că îl va scăpa poporul de pușcărie – Mihai Tudose la Realitatea TV

Despre candidatură dar și despre iluziile liderului PSD, că îl va scăpa poporul de pușcărie – Mihai Tudose la Realitatea TV

 

 

Fostul prim-ministru, Mihai Tudose, invitat fiind la o emisiune electorală moderată de Denise Rifai, la Realitatea TV, a făcut declarații vis-a-vis de teatrul pe care l-a jucat Liviu Dragnea, când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale.

Tudose a precizat faptul că este posibil ca Dragnea să-l arunce în joc pe Tăriceanu, deoarece, după cum spune fostul permier, președintele PSD nu este capabil să valideze un alt coleg de partid.

Nu va mișca un pai ca să iasă Tăriceanu președinte, fiindcă el nu ajută pe nimeni. Asta-i firea lui. Dacă poate să omoare pe toată lumea, este în regulă. În niciun caz nu va candida cineva din partea PSD, pentru că asta ar însemna să spună despre cineva că-i foarte bun. Să-l ajute să crească, ceea ce nu poate fizic. Psihic nici atâta. Și atunci, de ce să candideze de la PSD?

Aruncă cu tot felul de chestii pe piață, poate cu asta să influențeze decizia. Dom’le, dacă candidez, nu poți să arestezi candidatul la președinție, nu? Eu vă spun sincer că îmi doresc să fie liber și să candideze la președinție, atunci va vedea cât îl iubește lumea, când va lua maxim 15%. Uite cum te iubește poporul, cu roșii, cu ceapă, cu ce vrei tu(…)

Dacă ia mai mult de 15%, eu zic că ne merităm soarta”, a declarat Mihai Tudose.

În ceea ce privește condamnarea liderului PSD, vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose, a atras atenția asupra declarațiilor halucinante pe care le-a avut Liviu Dragnea.

”În opinia lui, dacă ai zece mii de susținători, poți să furi ce vrei, poți să faci ce vrei, că dacă vin cinșpe mii de oameni te salvează, te scot.  Suntem în Narcos, Escobar, luăm cu asalt pușcăria și era mândru că vin unii să-l scoată(…)

Vine, miroase o ceapă la televizor și în timp ce scutură ceapa și ți-a furat autostrada, ți-a furat spitalul”, a declarat brăileanul Mihai Tudose, candidat al Pro România la alegerile europarlamentare.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry