Doruleț Iorga, candidat PMP la Senat: ”Fără sprijin politic, și acum știu din experiență, nu poți să realizezi lucruri în plan economic”

Doruleț Iorga este antreprenor cu peste 25 de ani de experiență în domenii precum comerț, producție, transporturi și managementul integrat al deșeurilor. Iorga este specialist în comunicare și relații publice și candidează pe prima poziție la Senat din partea Partidului Mișcarea Populară.

Sunt brăilean, născut și crescut aici. Am plecat din Brăila pentru că natura activității a impus ca prezența mea să fie acolo. Dar în toți anii ăștia, compania pe care o conduc am lăsat-o în Brăila. Nu m-am rupt niciodată de acest oraș. În momentul în care am făcut acest pas mi-am asumat și dorința, așa cum o avem cu toții, pentru locul natal, afinitatea sufletească, că trebuie să fac ceva și pentru orașul ăsta și știu că pot.

Indiferent de rezultat, rămân în continuare în politică, rămân în Partidul Mișcarea Populară, rămân în organizația Brăila, chiar dacă nu voi obține acest mandat. Asta mă va motiva și mai mult să ating scopurile pentru care lupt pentru că știu că fără sprijin politic, și acum știu din experiență, nu poți să realizezi lucruri în plan economic. Și nu este vorba de interese persoanale pentru că în general percepția publică este următoarea: dacă o companie are o relație de afacere cu statul român se presupune că nu este neapărat curată. Eu am o precizare, în 30 de ani de antreprenoriat am lucrat și lucrez în exclusivitate cu companii private, niciodată cu statul român.

Nu am niciun alt interes ascuns decât să fac ceea ce spun. Am promis brăilenilor prin această campanie că fiecare punct din acest angajament – program electoral – pe care mi l-am asumat, că îl voi deconta la sfârșitul mandatului”, a declarat Doruleț Iorga, candidat PMP la Senat.

Doruleț Iorga spune că nu se va lăsa de politică, indiferent de rezultatul alegerilor parlamentare, iar dacă va obține fotoliul de senator a promis că va veni în fața brăilenilor, la final de mandat, și va deconta toate promisiunile electorale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry