Doruleț Iorga, candidatul PMP la Senat: ”Există întotdeauna o logică economică care nu ține seama de decizia politică”

Candidatul Partidului Mișcarea Populară, care deschide lista la Senat, Doruleț Iorga, a susținut în cadrul conferinței de presă, alături de președintele partidului, Eugen Tomac, o serie de aspecte foarte importante cu privire la rolul pe care îl are mediul de afaceri în susținerea economiei țării. Iorga a punctat faptul că puterea legislativă, de cele mai multe ori, nu ține cont de cel mai important pilon al economiei – antreprenorii care țin în viață mediul de afaceri.

Personal mi-am fixat un target ca organizația din Brăila să arate că se poate. Prezența mea, în organizația de la Brăila se datorează platformei partidului și calității oamenilor. Sunt cele două motive care m-au determinat, după aproape 30 de ani petrecuți în antreprenoriat am intrat în politică. De ce am făcut acest lucru? Am așteptat întotdeauna o schimbare, ca fiecare dintre noi și tot așteptând-o, mi-am dat seama că, dacă nu facem ceva, fiecare în dreptul nostru, nu reușim să mișcăm lucrurile. Ăsta este motivul pentru care vreau să arăt antreprenoriatului român că se poate implica și în viața politică.

Este adevărat că alegerea făcută ține cel puțin de două aspecte, care se află în programul electoral al partidului. Prima este stabilitatea și predictibilitatea legislativă pentru mediul de afaceri. Să nu uităm că mediul de afaceri este singurul care produce plus valoare, care aduce bani la bugetul acestei țări și este ultimul care este așezat la masa legislativă, în momentul în care se iau decizii politice. Mediul de afaceri trebuie să devină un partener pentru orice guvernare, pentru orice decizie politică, pentru că există întotdeauna o logică economică care nu ține seama de decizia politică”, a declarat candidatul PMP, Doruleț Iorga.

Doruleț Iorga este antreprenor cu peste 25 de ani de experiență în domenii precum comerț, producție, transporturi și managementul integrat al deșeurilor. Iorga este specialist în comunicare și relații publice și candidează pe prima poziție la Senat din partea Partidului Mișcarea Populară.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry