Liberalul Cătălin Canciu a primit NOTA 2 pentru COPIAT! Consilierul a venit în CLM cu un proiect ”furat” de la Timișoara!

La finalul ședinței de Consiliu Local Municipal, după epuizarea punctelor de pe ordinea de zi, liberalii au făcut o propunere privind acordarea, pentru durata stării de urgenţă/și sau alertă decretate în anul 2020, a unor facilităţi la plata impozitului anual pe clădiri sau a taxei lunare pe clădiri în Municipiul Brăila. Proiectul a fost depus anterior ședinței și analizat de aparatul de specialitate.

La finalul ședinței, primarul Marian Dragomir l-a întrebat pe Cătălin Canciu, consilier local – profesor și inspector adjunct al Inspectoratului Școlar Județean – cine a scris acest proiect și dacă grupul liberal își asumă toate cele scrise în documentele transmise către Primăria Municipiului Brăila.

Fără nicio ezitare, Cătălin Canciu și-a asumat în numele grupului consilierilor liberali elaborarea proiectului care, ulterior s-a dovedit că a fost ”furat” de la alți liberali, brăilenii fiind invitați să-și achite taxele la o direcție din Timișoara.

Nu este pentru prima dată când consilierii locali încearcă să-și asume meritele altor colegi din țară. În mandatul trecut, consilierul PND Bogdan Botea a venit cu un proiect care propunea piste de biciclete pe malul râului Bega.

Primarul i-a acordat nota 2, profesorului Canciu, pentru copiat!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry