Dragomir exasperat de opozitie: “Mai mult de atat, chiar nu mai am ce sa va explic!”

Dragomir exasperat de opozitie: “Mai mult de atat, chiar nu mai am ce sa va explic!”

 

 

Liberalii au intins nervii primarului in cadrul ultimei sedintei de Consiliu Local. Acestia l-au acuzat pe edil de “deturnare de fonduri”, din cauza faptului ca enuntul proiectului cu privire la Divizia de Asfaltari a fost schimbat, fapt care i-a indus in eroare pe unii consilieri. Mai mult, liberalii au cerut sa li se aduca la cunostinta obiectivele care vor beneficia de pe urma acestui serviciu.

“Inca de anul trecut ati spus public ca veti initia un serviciu de reparatii strazi, alei si trotuare. Totodata si in bugetul de pe anul asta, s-au alocat bani, tot pentru asa ceva. Iar astazi ne trezim ca avem un serviciu de intretinere parcari, platforme, incinte si interventii la accidente de teren. Poate fi interpretabil, chiar si ca o deturnare de fonduri, pentru ca am spus una si in bugetul local au fost bani alocati pentru ceva, iar astazi ne trezim ca avem un alt serviciu, pentru a intretine niste parcari, pe care unele dintre ele chiar astazi le votam, iar unele dintre ele au fost modernizate, deci nu ar mai avea ce sa intretina. Mai mult decat atat, care este lista cu domeniul pe care il va administra acest serviciu(…) La mapa nu a fost supus nimic”, a declarat consilierul liberal Adrian Tabarac.

Vizibil iritat de acuzatiile liberalului, Marian Dragomir a explicat faptul ca Divizia de Asfaltari nu va interveni pe investitiile care se fac la momentul actual, iar scopul acestui serviciu este total diferit.

“Singurul lucru care s-a deturnat aici este deturnarea sensului cuvintelor mele, prin faptul ca dumneavoastra nu ati inteles despre ce era vorba.(…) Va rog frumos sa aveti notiunea cuvintelor si sa nu lansati acuzatii in plenul Consiliului Local de tipul: ‘ca parcari reabilitate s-ar reabilita cu aceasta divizie’. Acele parcari reabilitate, sau cele care se vor face, ca lucrari independente de investitii si le puteti vedea in bugetul de investitii al municipiului Braila, pe care dumneavoastra nu l-ati votat, sunt total diferite fata de asfaltarile parcarilor existente deja, care se vor face cu aceasta divizie, care includ si strada de acces catre parcare, care includ si trotuarele aferente(…)Mai mult de atat, chiar nu mai am ce sa va explic!”, a declarat primarul municipiului Braila, Marian Dragomir.

 

 

orange.ro

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry