Primarul nu mai vrea alte chioscuri pe domeniul public

Primarul nu mai vrea alte chioscuri pe domeniul public

 

 

In cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local Municipal primarul Marian Dragomir a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului cu numarul 34, care avea ca obiect amplasarea, de catre societatea SC UMBERTO STYLE SRL, a doua chiscuri pe domeniul public.

Edilul a facut un apel catre colegii consilieri, cu privire la faptul ca societatile comerciale ar trebui sa se reorienteze, in ceea ce priveste spatiile de comercializare, astfel incat sa nu mai existe cereri de amplasate a chiscurilor pe domeniul public.

“Cu permisiunea dumneavoastra, as vrea sa ne consultam, la urmatoarea intalnire cu liderii de grup, daca in acest mandat vom mai da, sau vom mai aviza un nou amplasament pentru alte chioscuri. Eu cred ca suntem in 2018, cred ca avem suficiente chioscuri astazi, existente, astfel incat nu mai trebuie sa infiintam si altele in municipiul Braila. Exista ale modalitati de desfasurare a comertului si cred ca trebuie sa ne indreptam spre modernizarea spatiilor existente, in loc sa mai autorizam tot felul de chioscuri, peste tot, prin municipiul Braila”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Initial, societatea comerciala a cerut cinci astfel de amplasamente, insa trei dintre ele au primit aviz nefavorabil, din partea Directiei de Patrimoniu.

 

 

telecredit.ro

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry