Drumul spre victorie trece prin Brăila! Alianța USR+Plus își prezintă mâine candidații

Drumul spre victorie trece prin Brăila! Alianța USR+Plus își prezintă mâine candidații

 

 

Marți, 23 aprilie, membrii Alianței USR+PLUS vă așteaptă la evenimentul Drumul spre victorie trece prin Brăila ce va avea loc de la ora 17:30, la Regal Events Ballroom situat în Bulevardul Independentei nr. 282.

La eveniment vor participa candidații la alegerile europarlamentare ai Alianței: Dacian Cioloș, președinte PLUS, Cristian Ghinea, Dragoș Pîslaru, Nicu Ștefănuță, Vlad Botoș, Ramona Strugariu, Bogdan Deleanu, Naomi Reniuț, Radu Mihaiu, Silviu Gurlui, Elena Uram, Teodora Stoian, Octavian Berceanu.

Alegerile de pe 26 mai sunt primele alegeri de când Dragnea și PSD au preluat puterea în România. După 2 ani de abuzuri și proteste, după 2 ani în care România a fost condusă de o gașcă de hoți, acum avem pentru prima dată șansa să acționăm acolo unde contează cu adevărat, la vot. Acolo nu mai pot să ne lovească, nu mai pot să ne ignore, acolo noi avem puterea.

Pe 26 mai este prima bătălie, atunci începem. Urmează doi ani de alegeri, la finalul cărora vrem ca România să scape de penali și de impostori și să aleagă în fruntea țării oameni onești și competenți. Iar obiectivul nostru este ca în 2020 să putem da României o guvernare USR-PLUS”, este mesajul campaniei USR+Plus.

Accesul în sală se va face prin înscrierile în prealabil în formularul pe care-l găsiți la adresa: https://www.usrplus.ro/drumul_spre_victorie_trece_prin_braila

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry