Mihai Tudose a acuzat-o pe Carmen Dan că minte continuu și a cerut demiterea acesteia de la șefia MAI

Mihai Tudose a acuzat-o pe Carmen Dan că minte continuu și a cerut demiterea acesteia de la șefia MAI

 

 

Fostul premier Mihai Tudose a izbucnit la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, după scrisoarea deschisă trimisă acesteia de către șeful DGA Cătălin Ioniță. ”Guvernul Tudose a picat pentru că nu am putut lucra cu o mincinoasă”, a spus Tudose, care a relatat ce s-a aflat în spatele scandalului din guvern din 2018.

Minte Carmen Dan. A mințit de atunci continuu. Nu se poate ca un ministru de interne, membru CSAT, să îl mintă pe premier”, a declarat Mihai Tudose la Realitatea TV, cu referire la conflictul din guvernul pe care l-a condus, înainte ca PSD să-i retragă sprijinul politic.

În realitate, Mihai Tudose a deranjat-o pe Carmen Dan când i-a cerut demisia, pentru minciunile și dezinformarea intenționată pe care ministrul le aducea în fața Guvernului.

Ca orice copil, căruia îi iei jucăria și îl pedepsești, Carmen Dan i s-a plâns lui Liviu Dragnea de faptul că primul ministru o șicanează. Încă o dovadă a faptului că PSD se joacă bambilici cu miniștrii și chiar premieri, în favoarea unor interese proprii și în detrimentul cetățenilor.

Am spus că nu se poate da afară pe cineva fără să pui pe cineva în loc. Am primit propunerea cu domnul chestor Ioniță. Odată cu propunerea am fost informat că domnul Ioniță nu dorește funcția. L-am sunat și mi-a recunoscut că refuză. Am sunat-o pe doamna Carmn Dan și mi-a spus că nu e adevărat, că dorește. I-am cerut demisia pentru că minte, ea s-a dus la partid la taică-su și a început scandalul pentru că Dumnezeule, să te dai la una dintre doamnele domnului Dragnea e ca și cum ai da foc la Biserică. Guvernul Tudose a picat pentru că nu am putut lucra cu o mincinoasă”, a spus Tudose, la Realitatea TV.

Fostul premier a făcut referire la scrisoarea deschisă trimisă duminică de șeful DGA Cătălin Ioniță, în care acesta acuza faptul că schimbările pe care vrea să le facă ministrul de Interne în DGA îl vizează de fapt pe el.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry