Elevii din comuna Victoria, in vizita la Parlament

Elevii din comuna Victoria, in vizita la Parlament

 

 

Deputatul PNL, Antoneta Ionita a organizat pentru elevii Scolii Gimnaziale Victoria, o excursie la Palatul Parlamentului. Astfel copiii au putut sa vada pentru prima data cum arata Casa Poporului si sa viziteze salile de sedinte.

“Astazi am avut bucuria de a primi in vizita, la Palatul Parlamentului, un grup de elevi de la Scoala Gimnaziala Victoria, din comuna Victoria, judetul Braila, insotiti de profesorii lor. Copiii au vizitat cele mai importante si reprezentative sali: „I.C.Bratianu”, „Al.I.Cuza”, „Nicolae Iorga”, “Unirii” si sala de plen a Camerei Deputatilor. Au fost placut impresionati de ceea ce au vazut. Pentru ei a fost o experienta deosebita, iar pentru mine a fost o imensa placere sa ii insotesc prin aceste sali unice in lume”, a declarat Antoneta Ionita, deputat PNL.

Deputatul liberal a marturisit ca nu se va opri aici, urmand sa organizeze astfel de excursii si pentru alte grupuri de copii, tinand cont de importanta acestei cladiri, de istoria ei, dar si de faptul ca uneori educatia trebuie sa depaseasca granitele salii de cursuri.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry