Florin Cirligea: “In 2018 suntem la echivalentul lui 2007”

Florin Cirligea: “In 2018 suntem la echivalentul lui 2007”

 

Preconizari sumbre in ceea ce priveste viitorul economic, al orasului si al tarii. Liberalii considera ca marirea salariului minim pe economie nu le aduce beneficii cetatenilor. Din contra, acestia pot acum accesa mai usor credite de consum, fara sa tina cont de faptul ca nu au o posibilitate reala de a achita datoriile.

“Iar marirea salariului minim pe economie nu a adus nimic in plus cetateanului. Aici este problema. Pentru ca omul o duce la fel de prost astazi cu 1900 de lei, cum o ducea cu 1200 de lei brut, acum cinci ani. Aici este marea problema”, a declarat liberalul Florin Cirligea.

 

Liberalul considera ca banii incasati de stat din impozite ar fi fost de folos daca se duceau in zona investitiilor, care la randul lor sa genereze cresteri salariale.

“Singura chestie care a fost e ca s-au dus mai multe impozite catre stat, din care s-au marit salariile unora, in loc sa se bage in investitii. Aceasta marire de salarii, numai pe consum, intr-o zi ne va duce intr-o mare prapastie. Suntem in 2018 la echivalentul lui 2007. Nu imi doresc asa ceva, dar noi suntem acum cam in 2007, inainte de criza, la ora actuala. Aceeasi veselie, aceeasi exuberanta, aceleasi mariri de salarii, fara acoperire. Toata lumea face credite, ba cu buletinul, acum si fara adeverinta de venit. Altexul a inceput din nou sa infloreasca. Doamne fereste sa nu se mai poata plati aceste salarii”, a adaugat liberalul.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry