VIDEO: La un pas de tragedie!

VIDEO: La un pas de tragedie!

Un tanar de 20 de ani s-a rasturnat cu masina in mijlocul strazii. Martorii spun ca tinerii “au avut zile”

 

Norocul a facut ca un accident rutier, produs miercuri seara pe Calea Calarasilor, din Braila, sa nu se transforme intr-un dezastru.

Tanarul de 20 de ani conducea autoturismul dinspre Bulevardul Independentei catre strada Mihai Bravu, la intersectie cu strada Grivitei nu a respectat culoarea rosie a semaforului electric, acrosand cu partea din fata un alt vehicul, condus de un brailean, in varsta de 40 ani, care circula regulamentar pe strada Grivitei, dinspre strada Scolilor.

 

In urma impactului, tanarul a pierdut controlul volanului si a lovit gardul metalic al refugiului de tramvai, situat pe Calea Calarasilor, rasturnandu-se pe prima banda a sensului de mers.

Totul se putea transforma intr-o tragedie, daca cei sase pietoni aflati pe trotuar, la semafor, nu auzeau masina rostogolindu-se si nu se fereau la timp din calea dezastrului.

Baiatul era in masina cu doi prieteni, ambii in varsta de 18 ani. Toti cei implicati in accident au suferit rani usoare, motiv pentru care au fost transportati la Spitalul Judetean, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. Mentionam faptul ca ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry