Fostul prefect al Brăilei, George Paladi a votat astăzi în comuna Jirlău!

Alături de cei trei consilieri Daniela Bordea, Cătălin Marius Negru și Ionut Andrei Ichim, fostul prefect George Paladi și-a exprimat votul în cadrul alegerilor parlamentare în comuna Jirlău. Alături i-a fost și primarul comunei, Daniel Drăguț.

Adrian Paladi spune că a votat pentru un nou guvern care ”să aducă stabilitate economică și să gestioneze această criză creată de pandemie”.

Am ales să îmi exprim votul astăzi, alături de colegii consilieri Daniela Bordea, Cătălin Marius Negru și Ionut Andrei Ichim, în comuna Jirlău, reprezentata de un tânăr care a obținut la alegerile din 27 Septembrie votul cetățenilor in procent de 93,44%. Urmează o perioadă dificilă pentru România, indiferent de cine va câștiga alegerile astăzi. În perioada următoare se va forma noul Guvern care va trebui să aducă stabilitate economică și să gestioneze această criză creată de pandemie.

Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru implicare și sprijin.Totodată vreau să-i invit pe brăileni la vot pentru a oferi României Guvernul pe care îl merită! Vă mulțumesc!, a declarat George Paladi, la ieșirea de la urne.

Paladi i-a invitat pe brăileni să-și exprime votul, astăzi fiind ziua în care românii își aleg parlamentarii care să-i reprezinte în următorii patru ani.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry