Fostul prefect, George Paladi – loc eligibil pe lista de consilieri a Partidului Social Democrat!

George Paladi, în vârstă de 41 de ani, este de profesie inginer, fiind absolvent al Universității ”Dunărea de Jos” din Galaţi, profilul TCM.  În 2017 a devenit funcționar public, la ANPC, iar din luna martie a fost detașat la OJPC Brăila, unde a fost comisar grad I superior.

Paladi a fost prefect al județului Brăila timp de aproximativ doi ani(2017-2019) iar acum s-a alăturat echipei PSD pentru a completa lista de consilieri județeni.

Probabil că mulți mă cunoașteți din perioada în care am ocupat funcția de prefect al județului Brăila. Înainte de a deveni înalt funcționar public, mi-am desfășurat activitatea în mediul privat. În politică, am intrat încă din anul 1996. V-am precizat toate acestea, deoarece doresc să vă anunț că la aceste alegeri locale, am luat decizia de a candida pentru funcția de consilier județean, alături de alți colegi de-ai mei (mulți dintre ei demonstrându-și profesionalismul în mandatul ce e pe cale să se încheie), pe lista PSD Brăila.

Consider că am experiența necesară – cea a mediului privat, dar și a administrației publice – pentru a face parte din noua componență a Consiliului Județean Brăila. În perioada în care am fost prefect al județului, am cunoscut în amănunt problemele comunelor brăilene. Pe unele dintre acestea am reușit să le rezolv, atât cât mi-au permis atribuțiile, altele s-au rezolvat datorită implicării actualei conduceri a Consiliului Județean. Însă, mai sunt multe altele ce trebuie să-și găsească rezolvarea pentru ca dezvoltarea județului să continue, iar acest lucru este posibil prin parteneriate între UAT-uri și Consiliul Județean.

Așa cum, în perioada în care am fost prefect, ușa mea a fost deschisă tuturor primarilor, indiferent de culoarea politică, tot de aceeași disponibilitate și implicare voi da dovadă și din calitatea de consilier județean. Pentru că Brăila este a tuturor!”, a declarat George Paladi.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry