Gh.Chiru nu este de acord cu referendumul pentru demiterea primarului: “El trebuie sa-si duca pana la capat crucea”

Gh.Chiru nu este de acord cu referendumul pentru demiterea primarului: “El trebuie sa-si duca pana la capat crucea”

 

 

Presedintele PNTCD Braila, Ghoerghe Chiru este de parere ca miscarea liberalilor, de a strange semnaturi pentru referendumul privind demiterea primarului, nu face decat sa-i sporeasca popularitatea lui Marian Dragomir. Chiru considera ca primarul trebuie ales doar prin vot si doar o data la 4 ani.

“Am vazut ca se incearca un referendum privind demiterea lui. Eu unul sunt impotriva. Si va spun si de ce. Dragomir, indiferent de motivul sau numarul celor care l-au votat, el conform legilor, la acea vreme, a fost ales primar. Asta a fost dorinta brailenilor, noi ar trebui sa intelegem ca nu avem incotro decat sa respectam decizia populatiei. Este ales pentru un mandat de patru ani si trebuie sa-l lasam sa-si duca acesti patru ani la capat. Mandat, la capatul caruia il va judeca tot poporul, nu politicienii. Politicienii incearca sa se agate, iar o miscare ca asta, de genul unui referendum, nu face decat sa il credibilizeze pe acest domn Dragomir. El trebuie sa-si duca pana la capat crucea”, a declarat Gheorghe Chiru.

 

 

 

Taranistul a atras atentia si asupra faptului ca opozitia nu isi face treaba in Braila. Gheorghe Chiru a declarat ca daca lucrurile vor continua la fel, in urmatorii doi ani, opozitia nu va avea puterea sa castige nici Primaria si nici Consiliul Judetean.

“El a venit in gluma la Primarie, dar omul a venit acolo pe niste voturi. Ceilalti, care nu au stiut sa se organizeze, care continua sa fie divizati, ceilalti din opozitie, care sunt varza, care vin cu chestii subtiri, apa de ploaie, repet, pentru politica, nu au nicio sansa in conditiile in care continua si in urmatorii doi ani ceea ce au facut pana acum. Nu vor sa se uneasca si inteleg ca PSD-ul actioneaza in aceeasi directie”, a adaugat Chiru.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry