Gh. Chiru: “Simona a facut pactul cu diavolul si nu mai poate vorbi”

Gh. Chiru: “Simona a facut pactul cu diavolul si nu mai poate vorbi”

 

 

Gheorghe Chiru, presedintele PNTCD Braila s-a declarat extrem de nemultumit de felul in care se face opozitie in Braila. Acesta considera ca sunt doar cativa consilieri vocali, care aduc insa si argumente plauzibile in expunerile lor.

In ceea ce o priveste pe Simona Draghincescu, Chiru considera ca alegerea pe care a facut-o, de a sustine PSD-ul, o impiedica sa spuna ceea ce gandeste cu adevarat.

“A facut pactul cu diavolul si nu mai poate vorbi. Aia te tin acolo, baga jar incontinuu si nu ai cum. Nu poate pentru ca a sustinut o cauza si la PSD trebuie sa fii doar in rand si ciocul cat mai mic, indiferent de cat de vocala ar putea fi ea. Simona poate spune lucruri, dar acum a ales chestia aia si e complicat. Din punctul asta de vedere ea nu va conta si nu conteaza, pentru ca nu poate sa se suceasca. Daca te-ai dus intr-o parte este complicat, nu poti sa mai spui ‘sunt la fel’”, a declarat presedintele PNTCD.

 

 

De partea liberalilor, Chiru a avut numai cuvinte de lauda pentru consilierul judetean Ovidiu Nechita. Desi, nu este de acord cu felul in care se desfasoara sedintele de Consiliu Judetean, taranistul considera ca Nechita este unul dintre putinii liberali care mai fac opozitie.

Sunt doar o mana de consilieri care pot face opozitie in opinia lui Gheorghe Chiru, pentru ca, spune el, “au o doza de neconformism”.

 “Nechita a ramas un tip documentat care, din ce in ce mai mult, e intr-adevar mai dur in limbaj, dar nu ne nastem toti oratori si poate nici nu si-a dorit niciodata, sa se specializeze in a vorbi la tribuna. Lucrul asta poate fi rezolvat, in sensul ca suna uneori si mai ales in urechile celor din stanga, intr-un fel discursul lui Ovidiu Nechita. Este un tip aplecat asupra lucrurilor. Stie lucruri pentru ca citeste. Este foarte important”, a declarat presedintele PNTCD.

Cu toate astea, Gheorghe Chiru a recunoscut ca circul manifestat in sedinte nu aduce niciun folos nimanui, ba mai mult, duce la discreditarea intregii institutii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry