Diana Axinte – inca doua sezoane in culorile Dunarii

Diana Axinte – inca doua sezoane in culorile Dunarii

 

 

Diana Axinte a semnat prelungirea si va juca pentru HC Dunarea Braila in urmatoarele doua sezoane. Nascuta si crescuta in Braila, Diana Axinte a fost campioana nationala cu echipa de junioare III a LPS Braila in 2009, vicecampioana nationala la junioare III in 2010, cand a fost golgetera turneului final si a fost desemnata cel mai bun coordonator de joc, iar in 2012, s-a clasat pe locul 4 cu echipa la turneul final al junioarelor III, fiind desemnata din nou cel mai bun coordonator de joc si golgetera turneului final.

Din 2012 Diana face parte din lotul Dunarii Braila cu care a cucerit 3 medalii, doua in liga nationala bronz si argint si una de bronz in Cupa Romaniei.

Mai aveam contract cu clubul pe un an si am decis sa prelungesc pe inca un sezon, urmand ca in urmatorii doi ani sa joc tot pentru Dunarea Braila. Sunt acasa si pentru mine asta este cel mai important. Este greu sa te desparti de echipa ta de suflet. Imi doresc sa fie un sezon bun. In primul rand sa fiu sanatoasa si sa scap de ghinionul accidentarilor. Voi munci mult ca de fiecare data si impreuna cu intreg lotul imi doresc sa avem rezultate notabile. Ii asteptam pe braileni la meciuri, avem nevoie de sustinerea lor”, a declarat centrul Dunarii Braila, Diana Axinte.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry