I.Chiriac: “Cred ca in Consiliul Judetean opozitia se foloseste de camerele de filmat pentru a-si face publicitate”

I.Chiriac: “Cred ca in Consiliul Judetean opozitia se foloseste de camerele de filmat pentru a-si face publicitate”

 

 

Jurnalul de Braila a cerut presedintelui Consiliului Judetean accesul la sedintele pe care le au comisiile de specialitate. Scopul acestei cereri este de a observa care sunt motivele pentru care proiectele, care primesc aviz favorabil, devin subiecte de disputa in sedintele de consiliu.

Eu nu am nicio problema, puteti participa la intrunirile comisiilor de specialitate, tocmai ca sa vedeti cine isi face treaba si cine nu. Am sa il rog pe domnul secretar sa va dea programul sa vedeti cand au ei comisiile. Sa vedeti si voi ce se discuta acolo. Eu mi-as dori sa se schimbe legislatia, ca in momentul in care comisia da un aviz, sa nu mai fie consultativ, ci sa fie efectiv un aviz puternic. Pentru ca unii consilieri, din opozitie, care participa la comisii si dau avizul la comisie, au pozitii contrare in sedintele de consiliu. Mi se pare jignitor, pentru ca schimba deciziile de la o zi la alta. Cred ca in Consiliul Judetean opozitia se foloseste de camerele de filmat, pentru a-si face publicitate”, a atentionat presedintele Consiliului Judetean.

Intrebat daca este multumit de activitatea secretarului de judet, Priceputu Dumitrel, presedintele Consiliului Judetean a declarat sec: “se putea si mai bine!”.

Am vrut sa aflam ce nota si-ar da Iulian Chiriac pentru activitatea sa si a institutiei pe care o conduce de doi ani de zile. Seful CJ s-a declarat incantat de realizarile sale si mai mult, a declarat ca la finalul celor patru ani de mandat va bifa toate promisiunile programului electoral.

In primul rand nu mi-as da o nota. Eu mi-am facut o analiza a primilor doi ani de mandat. Am postat-o si pe pagina de facebook, din 2016 ce am promis oamenilor pe campania electorala si cred ca sunt undeva la 80%, din punctul meu de vedere, la ceea ce am promis. In cei doi ani care vor urma voi incerca sa realizez, nu 100% ci chiar mai mult. Imi pare rau ca am facut doar un rezumat al activitatii mele, ca si presedinte, insa s-au facut mult mai multe. Unele din ele nici macar nu au fost prinse in oferta electorala. Dupa patru ani de mandat voi puncta toate lucrurile bune care s-au facut”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry