Îl susține PNL Galați pe Cătălin Boboc? Deputatul Popa: ”Postul de secretar de stat la Ministerul Muncii a fost «tras» de filiala Galați”

Invitat la Reperul TV, președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa a vorbit despre funcțiile de secretari de stat, filiala brăileană susținându-l pe Sergiu Dobrescu. Cu toate astea, Cătălin Boboc pare să fie de neclintit, momentan, de la Ministerul Muncii.

”În negocierea la nivel național, filiala PNL Brăila a primit o funcție de secretar de stat, un președinte de agenție, așa cum s-a făcut negocierea și împărțirea la acel moment. Eu am primit postul la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. Noi am luat o decizie împreună cu Biroul Politic Județean, în unanimitate, prin care domnul Florin Dobrescu a fost numit secretar de stat (…), a și început munca de o lună. În schimb, postul de secretar de stat la Ministerul Muncii a fost «tras» de filiala Galați. Mai departe, nu e treaba mea. Nu am un război cu Cătălin Boboc, am fost și suntem colegi de partid, dar nu intră în planurile mele de viitor. Cum s-a descurcat și cum a rămas acolo, nu este problema mea”, a declarat la Reperul TV, Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.

Jurnaliștii de la Reperul.ro au luat legătura cu George Stângă, președintele liberalilor gălățeni, pentru a clarifica această situație.

”În momentul de față, nu am făcut nicio propunere pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii pentru că nu am finalizat negocierile cu PSD. După ce vom termina aceste negocieri, vom face o nominalizare care va fi 100% din cadrul PNL Galați”, a declarat George Stângă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry