Ilan Laufer: ”Orbane, nu îți e rușine să dai vina pe populație că nu scad cazurile de COVID?”

Fost ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat între 29 iunie 2017 și 29 ianuarie 2018, Ilan Laufer candidează acum pe prima poziție pentru Camera Deputaților, din partea Pro România, la Brăila.

Laufer a adus o serie de acuzații atât primului ministru Ludovic Orban cât și ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. Candidatul Pro România spune că liberalii nu se gândesc decât la alegeri și nu au făcut nimic concret pentru români de la începutul pandemiei.

A venit valul doi peste noi, iar sistemul de sănătate este în cădere liberă! În fiecare zi mor sute de români din cauza proastei voastre guvernări și a lipsei de măsuri. Nu ați crescut capacitatea în secțiile de ATI, nu ați crescut numărul locurilor în spitale, nu ați făcut nimic pentru medicii care au ajuns la capătul puterilor!

Și pentru tine, de vină sunt tot românii?! Nu, Orbane, de vină sunteți voi! Tu și Tătaru și toți ceilalți incompetenți din guvernul pe care se presupune că îl conduci.

Voi nu testați populația în masă!

Voi nu faceți nimic pentru a proteja românii!

Voi așteptați un singur lucru: alegerile!

În această perioadă de criză, PRO România este alături de toți românii. Noi nu lăsăm pe nimeni în urmă!

PE 6 DECEMBRIE VOTEAZĂ PRO ROMÂNIA BRĂILA – POZIȚIA 1 PE BULETINUL DE VOT!, a declarat Ilan Laufer, candidatul Pro România care deschide lista la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților, în Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry