Liberalii il trag de urechi pe Dragomir! Nici un ban catre igienizarea scolilor!

Liberalii il trag de urechi pe Dragomir! Nici un ban catre igienizarea scolilor!

 

 

Doar putin peste jumtate din unitatile de invatamant din judetul Braila au autorizatie sanitara. Statisticile au ridicat intrebari din partea liberalilor braileni, care nu inteleg de ce administratia locala nu a alocat fonduri pentru igienizare in scoli si gradinite.

Sorin Ionita, consilier local al PNL a prezentat situatia din alte localitati care, prin intermediul ajutorului primit de la bugetul local, au reusit sa faca Braila de ras.

”Am zis bine, asta este politica locala, nu sunt bani la Braila, dar ia sa vedem, la Galati sunt bani? Culmea, la Galati sunt bani. Si am sa va dau niste date pe care mi le-au furnizat colegii care se ocupa de asa ceva, care sunt pertinenite si pot fi verificate. Deci, la Galati, au fost alocate pentru igienizari si reparatii, in vara aceasta, 650 de mii de lei. La Piatra Neamt, un oras care este mult mai mic, este pe jumatate cat Braila, s-au alocat 300 de mii de lei. Si daca vreti sa va surprind, va spun ca la Brasov, primaria a alocat 3,6 milioane de lei pentru reparatii de vara la scoli, iar la inceputul lunii iunie, banii erau deja virati catre unitatile de invatamant(…) Am vorbit cu colegii liberali din Brasov si mi-am pus intrebarea daca noi, aici la Braila, suntem parte din aceeasi tara”, a atras atentia liberalul Sorin Ionita.

Consilierul a marturisit ca se gandeste cu groaza la faptul ca vine iarna si multe din unitatile de invatamant, din Braila, nu vor avea apa calda si caldura.

”Eu stiu ca dispretul PSD fata de invatamant, de cultura, este arhicunoscut de toata lumea, pentru ca o populatie care este indobitocita, este mai usor de manipulat si de manevrat, dar ma intreb, poate retoric, cat timp trebuie sa mai asteptam, sa mai induram lucrurile astea?”, a declarat consilierul PNL Sorin Ionita.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry