Ludovic Orban: ”PNL Brăila s-ar putea să-l susțină pe Dragomir la Primărie! Cine votează PNL, de fapt, votează PSD! PNL, în opoziție, este o introducere nerealistă”

Prezent la Brăila, în cadrul Conferinței Județene de alegeri, președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a vorbit printre altele și despre posibilitatea susținerii unui candidat unic din partea partidelor de opoziție.

Fostul premier a atras atenția asupra faptului că Partidul Național Liberal nu se numără printre partidele de opoziție, ei fiind în prezent la guvernare, alături de PSD.

Mai mult, Orban i-a atras atenția președintelui PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, că există posibilitatea ca liberalii să fie nevoiți să-l susțină pe actualul primar, social-democratul Marian Dragomir, la Primărie, dacă asta se va decide în coaliție.

”Ce înțelegeți prin opoziție aici, la Brăila? Dacă includeți PNL în opoziție este o introducere nerealistă. La ora actuală, PNL se află la guvernare alături de PSD. De altfel, printre discuțiile pe care le au în coaliție, unde nu se înțeleg încă, se discută inclusiv de posibilitatea de a susține actualii președinți de consilii județene și primarii, fie de la PSD sau PNL, iar celălalt partid să nu pună candidat.

S-ar putea să se trezească conducerea județeană PNL că trebuie să-l sprijine pe Dragomir la Primărie. Și atunci, întrebarea: care este opoziția?”, a declarat președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban.

Spre finalul declarațiilor, președintele a fost mult mai ferm și a atras atenția că cine va vota cu Partidul Național Liberal la Brăila, va vota, de fapt, cu PSD.

”Atât timp cât PNL-ul este la guvernare cu PSD, cine votează PNL, de fapt, votează PSD! Cine este la guvernare cu PSD nu poate fi considerat un partener în bătălia cu PSD. Este la guvernare cu PSD! Orice înțelegere pe care o faci cu un PNL aflat la guvernare cu PSD și care nu mai are nicio legătură cu liberalismul, de fapt servește PSD!”, a declarat președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry