Maria Grapini îi cheamă pe brăileni la vot: “Invit cetățenii să analizeze atent listele și să se uite la calitatea oamenilor!”

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a vorbit, la Brăila, în cadrul unei vizite electorale, despre calitatea oamenilor propuși de PPUSL, la alegerile locale.

”Mesajul meu către cetățeni este acela de a ieși la vot. Există posibilități de a se proteja, de a fi protejați, și nu există un motiv în a nu vota din cauza crizei sanitare. Acolo unde noi ne-am depus liste și candidați de primar am ales cu atenție și am pus accent, așa cum am spus, pe valoarea oamenilor”, a declarat europarlamentarul umanist.

Maria Grapini nu are așteptări mai pentru organizația din Brăila, fiind la început de drum, însă a recunoscut că își dorește ca partidul să fie reprezentat în CLM și CJ.

”Până la urmă, de noi depinde ce se va întâmpla în următorii patru ani, cine  va conduce fiecare localitate, cum vor fi parlamentele locale, consiliile locale în următoarele patru ani”, a completat europarlamentarul.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry