Mihai Isvoranu: Alianța PSD – USR-PLUS a devenit realitate! Cel puțin așa susțin ”niște oameni din actualul PNL”!

Comunicat de presă

Adevăratul candidat de dreapta:

Știrea seacă sună așa: niște oameni din actualul PNL Brăila ne acuză pe noi, USR-PLUS, de înțelegeri cu PSD. Ceva mai josnic nu mi-a fost dat să văd, dar unii nu se opresc din a da cu bățul în baltă, cum spune românul.

De ce faceți acuzații mincinoase?

Simplu: Pentru că știți și voi că eu sunt singurul și, dacă pot să zic așa, adevăratul candidat de dreapta. Am venit în fața brăilenilor fără să fi făcut ani de zile politică și le cer votul spunând simplu: Vă cer votul pentru că sunt un om onest, un antreprenor care am construit o afacere în Brăila, un brăilean de patru generații. Vă cer votul pentru că sunt candidatul care vrea să vadă Brăila renăscând – pentru noi și pentru copiii noștri.

Cine ne acuză?

Ne acuză cei care au fost cot la cot cu PSD în administrația locală, cei care au guvernat împreună cu PSD, atât la nivel național, cât și la nivel local, cei care au fost viceprimari și vicepreședinți când la butoanele Brăilei era tandemul Gheorghe Bunea Stancu – Aurel Simionescu, cei care au făcut cu PSD toate înțelegerile posibile si imposibile. Credeți că brăilenii au uitat? Poate ați uitat dvs. și este cazul să vă reamintim!

Domnul Alexandru Dănăilă, actual președinte PNL Brăila, a fost viceprimar în mandatele de primar ale domnului Aurel Simionescu (PSD).

Domnul Cătălin Boboc, actual candidat PNL la președinția Consiliului Județean Brăila, a fost  vicepreședinte al Consiliului Județean în mandatul de președinte al fostului baron Gh. Bunea Stancu și fost senator USL!

PNL Brăila are trei deputați: unul dintre aceștia a venit în partid acum puțin timp, după ce a petrecut o scurtă perioadă la ProRomânia și una mult mai lungă la PSD. Ați vopsit în galben un parlamentar PSD și ne vorbiți nouă de blaturi și de non-combat?

Brăilenii nu uită că ați stat braț la braț cu PSD! Așa ați negociat și obținut funcții, cu voturile brăilenilor anti-PSD pe masă! Și astăzi veniți să ne dați lecții de anti-pesedism! E prea mult!

De ce o faceți?

Vă e frică de USR-PLUS și aruncați cu noroi? Vă e frică de faptul că noi nu suntem acea generație de politicieni care se pricepe la blaturi?

Cred că o faceți pentru că a devenit clar pentru toată lumea că eu, Mihai Isvoranu, candidat la funcția de primar al Municipiului Brăila din partea Alianței USR-PLUS, sunt singurul candidat de dreapta la aceste alegeri locale.

Sunt un candidat și suntem o alianță fără conexiuni cu PSD, partid pe care, alături de aliații lor de ieri și de azi, deci și de voi, îl consider vinovat de situația dezastruoasă în care se află Brăila astăzi. Voi toți ați fost în administrația locală. Din cauza tuturor Brăila este azi un oraș mort.

Ați început să atacați pentru că am început aceasta campanie declarând public ca nu vreau să atac pe nimeni. Pentru că în toată campania electorală am prezentat brăilenilor proiecte realizabile, proiecte care ar aduce bunăstare orașului. Pentru că le-am arătat brăilenilor sursele de finanțare pe care le avem la dispoziție cu condiția să avem o administrație onestă și pusă pe treabă.

Mesajul meu către brăileni este acesta: Vă cer votul pentru că sunt un om onest, un antreprenor care am construit o afacere în Brăila, un brăilean de patru generații. Vă cer votul pentru că sunt candidatul care vrea să vadă Brăila renăscând – pentru noi și pentru copiii noștri.

Iar pe cei care au promis de atâtea ori și nu s-au ținut de cuvânt, care au mințit cu nerușinare că fac și nu au făcut, pedepsiți-i prin vot! Aveți puterea! Votați Mihai Isvoranu, poziția 7 pe buletinul de vot!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry