Mihai Tudose: ”Boboc știe că toți „colegii” lui, din PNL-ul brăilean, așteaptă să-și rupă gâtul și să scape de el!”

În ultimele două zile, candidatul PNL, la președinția Consiliului Județean, a avut o serie de remărci care l-au vizat pe fostul premier Mihai Tudose, actual europarlamentar. Cătălin Boboc s-a referit la adresa fostului premier ca ” Mam’Mare de la Bruxelles”, sugerând că Tudose trebuie să-i ”țină de mână” pe candidații PSD, la Brăila, pentru un succes electoral.

Întrebat de atacurile venite din partea candidatului PNL, Mihai Tudose a declarat:

”Simplu. Frustrare…

Atât Iulian Chiriac cât și Marian Dragomir sunt susținuți de toți colegii. Deci și de mine… Cu tot ceea ce știu despre administrația centrală , Guvern, economie…

Ce-l doare pe Boboc este că știe că toți „colegii” lui, din PNL-ul brăilean, așteaptă să-și rupă gâtul și să scape de el…

Deci de aici și supărarea ….

Continui să afirm că Dragomir și Chiriac sunt cei mai buni și-mi reafirm susținerea lor atât în calitate de prieten și coleg dar și de brăilean!!!”, a declarat europarlamentarul Mihai Tudose, pentru Jurnalul de Brăila.

Reamintim faptul că liberalii brăileni s-au trezit cu candidatura lui Cătălin Boboc după ce, timp de patru ani, fostul senator a fost absent în viața politică locală.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry