Mihai Tudose: ”Cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba”

Mihai Tudose: ”Cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba”

 

 

Liviu Dragnea și Gabriela Zoană, deputat PSD, au participat vineri la un miting electoral în localitatea argeșeană Topoloveni. La fel ca și la alte evenimente, acolo și-au făcut apariția contra-manifestanți.

Lucrurile au degenerat când Jandarmii au început să-i ridice pe protestatari, fără ca aceștia să fi încălcat legea.

Presa locală mai relatează că prostestarii au fost ținuți la poliție până s-a terminat vizita lui Liviu Dragnea. În plus, o femeie a declarat că „ne-au verificat prin Interpol, ne țin până pleacă Dragnea”.

Jandarmii le-au spus celor care protestau că este un eveniment privat. Printre cei ridicați de forțele de ordine se numără și un jurnalist de la RezistențaTV.

Vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose, a reacționat la evenimentele produse la Topoloveni, unde Jandarmeria a ridicat toți contra-manifestanții PSD.

România merită mai mult! Mult mai mult decât să fie condusă de Dragnea și Carmen Dan care au dus ,,dragostea“ de români la un nivel de neimaginat într-o țară democrată: cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba… Ceea ce s-a întâmplat la Topoloveni trebuie să rămână în conștiința românilor ca un exemplu clar de început de instaurare a dictaturii… E prea mult… Hai la vot…”, a declarat fostul premier Mihai Tudose.

 

MFC:41190009

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry