Mihai Tudose: ”De câte coincidențe mai e nevoie ca să fie clar că prin tot ce fac vor să distrugă România?

MEDIAFAX FOTO

Europarlamentarul Mihai Tudose a postat un mesaj extrem de dur pe contul de Facebook prin care acuză actualii guvernanți că vor să distrugă Româna. Fostul premier a observat o serie de ”coincidențe” printre măsurile luate de autorități care duc în final la distrugerea potențialului economic al țării noastre.

Nu se dau subvențiile și despăgubirile pentru agricultori… dar: se pregătește ”liber” la vânzarea terenurilor agricole către străini.

Nu se mai dau voucherele de vacanță…. dar se ”ușurează” plecarea românilor în vacanțe în străinătate!

Se închid minele…. dar: ”cineva” importă cărbune…

Se cumpără 2 000 000 teste rapide pentru școli… dar: rămân nefolosite și iar se închid școlile.

Se cere încredere în demersurile guvernamentale în lupta cu pandemia… dar ministrul sănătății spune senin că se ”măsluiesc” datele în funcție de interese politice. Așa că acum nu ”e voie” să protesteze nimeni (max. 100 persoane) și ”mai vedem” ce facem de Sărbătorile Pascale….

De câte ”coincidențe” mai e nevoie ca să fie clar că prin tot ce fac vor să distrugă România?”, spune vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose.

Reamintim faptul că Ministru Sănătății, Vlad Voiculescu a acuzat că a descoperit “artificii” făcute înainte de alegeri, privind calcularea cifrelor oficiale pentru pandemie, cu scopul de a încuraja cetățenii să iasă la vot, în ciuda pandemiei și a măsurilor impuse până la acea dată.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry