Mihai Tudose, despre amenda primită de liberali în urma Congresului: ”O evaluare corectă! 2 lei bucata… Asta avem la conducerea Guvernului… de doi lei!”

PNL a primit o amendă de 10.000 de lei, valoarea maximă în cazul în care nu sunt respectate măsurile sanitare împotriva COVID, în urma Congresului care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Oamenii legii spun că nu au fost respectate măsuri esențiale pentru prevenirea infectării cu coronavirus, iar în momentul votului a fost o aglomerație foarte mare și nu s-a respectat distanțarea. Mai mult, polițiștii au cerut toate imaginile filmate la Congres, iar participanții care nu au purtat masca de protecție vor primi amenda acasă.

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, a glumit cu privire la amenda pe care PNL trebuie să o plătească. Europarlamentarul spune că, dacă ar contribui fiecare liberal cu câte 2 lei, s-ar strânge suma necesară pentru plata amenzii.

În urma presiunii publice, organizatorii (PNL) Congresului PNL de sâmbătă au fost amendați cu suma de 10000 de lei pentru încălcarea normelor legale privind distanțarea și portul incorect al măștii…

5000 de participanți. 10000 de lei.

O evaluare corectă! 2 lei bucata…

Asta avem la conducerea Guvernului… de doi lei!

În ceea ce-l privește pe Președinte care a stat fără mască: fără amendă, căci e neprețuit…

A, să nu uităm, a mai fost amendată și firma de pază care ”nu a luat măsuri”.

Trebuia ca acea firmă ”să facă ordine” cu Președintele, cu ministrul de interne, prim-ministrul etc.

Aceasta e viziunea liberală despre democrație… De 2 lei”, a transmis vicepreședintele PSD, Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry