Mihai Tudose, despre cazul primarului PNL care și-a filmat fiica, dezbrăcată, în timp ce o pedepsea: ”Să-ți umilești copilul dezbrăcat, să mai și filmezi abjecția? PNL ar zbura direct la grupul extremist!”

Primarul din Sângeorz-Băi a filmat momentul în care își umilește fiica dezbrăcată, pe care a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs.

”Nu mai ține de politică. Ține de lipsă de omenie! Ce altceva e să-ți umilești copilul dezbrăcat, să mai și filmezi abjecția și apoi să ai ca singură problemă faptul că relele tratamente au devenit publice? Primarul din Sângeorz-Băi crede că e vorba de alegeri aici. Nu! E vorba de comportamentul lui abuziv și de semnele de întrebare pe care le ridică despre sănătatea lui mentală. Dacă filmulețul ăsta ar fi răspândit în Parlamentul European, PNL ar zbura direct la grupul extremist! Asta, dacă nu se delimitează urgent de ”tătuca” de ev mediu. Care dă și citate din biblie… Suflet mare , de liberal …Pe aceea cu ,, ochi pentru ochi….” a rumegat-o oare bovina ?”, spune europarlamentarul Mihai Tudose.

Fostul premier a taxat și atitudinea lui Ludovic Orban față de o persoană care era imobilizată, într-un scaun cu rotile. Aflat într-o vizită de lucru în județul Argeș, Orban a intrat în vorbă cu un bărbat aflat într-un scaun cu rotile și l-a întrebat ”ce viteză prinde”. Momentul a fost surprins de un jurnalist care a postat înregistrarea video pe pagina sa de Facebook. Clipul a devenit viral, iar gestul premierului este extrem de comentat pe rețelele de socializare, mulți catalogând intervenția drept o ”gafă”.

”Dar ce așteptări să ai, când vezi ”empatia” premierului Orban față de un om în scaun cu rotile, căruia atât a simțit să-i spună: ”ce viteză prinde?”

Să ne mai mirăm că nu sunt bani de pensii și alocații? Ori pentru tabletele elevilor, că mâine-poimâine ne întoarcem la așa-zisa școală online? Sau pentru tichetele pentru copii, propuse de dna Turcan în opoziție și tăiate la jumătate de aceeași dnă Turcan la guvernare?

Ludovic, când te uiți la sondaje de acum, să ai grijă să întrebi: ”Ce viteză prinde?” La vale, evident…”, a mai spus europarlamentarul Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry