Mihai Tudose: ”Jos labele de pe România! Urgent! Opriți Guvernul PSDragnea/Dăncilă!”

Mihai Tudose: ”Jos labele de pe România! Urgent! Opriți Guvernul PSDragnea/Dăncilă!”

 

 

Fostul premier Mihai Tudose a revenit în forță după perioada de convalescență. Tudose face apel la oameni să „oprească guvernul PSD Dragnea/ Dăncilă”, după decizia din ședința de miercuri, în care Guvernul a adoptat două hotărâri prin care va aloca 50 de milioane de lei pentru a închide trei mine din Valea Jiului. În urma acestei decizii va mai rămâne doar o singură mină, care să furnizeze cărbune pentru centrala de la Paroseni.

Mihai Tudose a reacționat extrem de dur după această decizie, susținând că Executivul va face România “dependentă energetic” de “bunul prieten” Orban-de-Ungaria.

„Opriți Guvernul PSDragnea/Dăncilă!!!!

Ieri în ședința de guvern au fost adoptate două hotărâri care alocă peste 50 mil lei în vederea închiderii a trei mine din Valea Jiului!!! Nu conservare. Nu retehnologizare. Închidere!!! Și o să rămână una singură care să furnizeze cărbune pentru centrala de la Paroseni. Atât.

Pe sutele de mii de afișe și bannere cu care PSD a împânzit țara scrie: patrioți în Europa… între timp au uitat sa fie patrioți în România… Închid Valea Jiului și importăm curent din Ungaria! Patriotism, nu-i așa? 200 mil de euro este costul retehnologizării și eficientizării Complexului Energetic Hunedoara… Pe parcursul a doi ani. Exact cât alocația bugetară pentru partide…. din care aflăm cum e cu patriotismul prin intersecții, prin pomi și pe stâlpi…

în timp ce devenim dependenți energetic de ,, bunul prieten” Orban-de-Ungaria!!!

Jos labele de pe România! Urgent!”, a declarat Mihai Tudose, candidat la alegerile europarlamentare, din partrea Partidului Pro România!

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de stat pentru închiderea minelor de cărbune necompetitive din cadrul Complexului Energetic Hunedoara şi din cadrul Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului S.A., a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry